Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Mam zamiar zakupić nowy odtwarzacz mp3. Ograniczyłem wybór do 2:
-sony NWZ-S545
-creative zen x-fi (16Gb - model z wifi)

Ceny są podobne, kryteria to:
-jakość dźwięku (który lepszy?)
-bateria

Czy słuchawki EP830 i Creative Aurvana Live sa dobrym wyborem do sony NWZ-S545?

Proszę o szybką pomoc i odpowiedź osób, które są w temacie lub miały styczność z tymi playerami.

Z góry dzięki!
Napisano
Z dwóch player'ów lepsza jakosć z SONY, a co do baterii to nie wiem.

Odnośnie słuchawek, też chcesz je kupić czy już je masz??? CAL! są ok, ale EP-830 to nie jest najlepsze co można kupić za ~150zł.
Napisano
EP-830 za 70zł, jakos podejrzana ta cena, sam nie wiem...

Co do odtwarzacz to nie wiem jak tam u ciebie wygląda z tym budżetem, bo pytasz o konkretne modele tylko, ale warto obejrzeć Samsunga P3 i Cowona iAudio 9.
Napisano
A warto tyle płacić za Cowon i9? Jest prawie 2x droższy.
Poza tym szczerze mówiąc dźwięk z Zen X-fi mi się podobał i jak na razie jego jakość jest dla mnie wystarczająca. Sony'ego nie słuchałem ale są same dobre o nim opinie w necie.
Nie zależy mi na innych funkcjach typu oglądanie filmów czy przeglądanie dokumentów - tylko muzyka. 90% muzyki mam w mp3 więc nie zależy mi na innych formatach.

Co wybrać:
Cowon i9 czy Zen X-fi czy Sony Walkman NWZ-S545

Proszę o pomoc!
Napisano
Skoro wystarcza ci dźwięk CREATIVEa to pewnie nie warto... najlepiej byłoby go po prostu posłuchać. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale np. sklep audiomagic.pl w Wa-wie umożliwia odsłuch.
W mp3store.pl można wypożyczać sprzęt pod warunkiem, że napisze się później jego recenzję, może warto?