BaJran Napisano 7 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2010 Witam Mam takie pytanie odnośnie tych słuchawek. mają one impedancje 40 ohm to dobrze czy źle ? mogą być podłączane do wzmacniacza ? mp3 ? mixera ? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2010 Taka impedancja dla słuchawek jest normalna, nie przeciąża wzmacniacza i nie wymaga przy tym bardzo dużej mocy. Powinny bez problemów współgrać ze wszystkim. Pytanie tylko do czego potrzebujesz tych słuchawek??? Jesteś DJ'em, czy to mają być słuchawki to wszystkiego??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaJran Napisano 9 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2010 Dzięki wielkie za odpowiedź. Bardo mi to pomogło. A co do słuchawek to faktycznie będą to słuchawki do wszystkiego. Najczęściej używane w domu żeby innym nie przeszkadzać, Często podróżuję wiec do mp3 tesz by się jakieś przydały.Zdarza mi się jeszcze robić imprezy ( Takie wiejskie party w remizie ) myśle że nadawały by się spokojnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 10 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2010 Ja myślę, że CREATIVE Aurvana LIVE! będą lepsze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts