gamer__ Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2010 Witam, główne założenie tak jak w temacie, sprzecik będzie również przy PC, dźwięk puszczę albo przez hdmi, albo kupię jakąś dźwiękówkę i wtedy S/PDIF. Drugie założenie to takie iż zestaw nie ma mieć żadnego odtwarzacza jedynie ampli + głośniki.Moja wiedza audiofilska nie jest wystarczająca na tyle abym sam sobie zaufał Cena - do 1500złpóki co mój faworyt to:http://www.pixmania.pl/pl/pl/1112083/art/s...ht-ddwg800.htmlpozdrawiam i liczę na pomoc w zakupie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2010 Jakiej wielkości masz pokój??? Takie SONY do kina i gier pewnie się sprawdzi, ale gdybys miał chęć posłuchać czasem muzyki to lepszy byłby zestaw 5.0 z dużymi frontami (albo 5.1, ale tak, żeby fronty dawały radę bez suba) np. Yamaha RX-V367 + KODA AV-710Zastanawiałes się nad sprzętem używanym, czy to wogóle nie wchodzi w grę??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer__ Napisano 8 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2010 Pokój to ok 20m, może kiedyś będzie to w trochę wiekszym Używane w razie czego też wchodzą w grę - nie mam z tym problemu.Małe foto pokoju - póki co pierdzioszki x-530, które dają mi stereo w ps3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer__ Napisano 9 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2010 Zdjęcie poglądowe aby było widać że przednie kolumny nie mogą być wysokie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts