Kamil012345 Napisano 18 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2011 Witam serdecznie jeszcze raz . Mam takie pytanko ponieważ mam okazje kupić głośniki jamo e470 . Prosiłbym o opinie na temat tych głośników Mniej więcej coś takiego kolumny Tylko Są w nich wymienione bass na alpharda i soprany na tonsil maja około 300 watt sztuka . do Tego wzmacniacz sony wzmacniacz Mniej wiecej taki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2011 To znów ja, ostatni raz, obiecuję no chyba, że zapytasz o coś konkretnego.Jakby to były jakieś dobre rzeczy to by tyle nie kosztowały. Zresztą chętnych jakoś nie widać.Dobre wzmacniacze Sony, to wyjątki. A już na pewno nie tak niski model. Jamo przemilczę przez grzeczność. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts