popesc Napisano 6 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2011 Witam mam pytanie . Mam takie kino domowe jak w temacie i problem polega na tym ze podczas ogladania filmu slychac tylko muzyke i dzwieki ale nie slychac lektora i glosow aktorow. Glos wydobywa sie z subwofera i jest stlumiony. Dzieki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 6 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2011 Podłącz wszystkie głośniki zgodnie z instrukcją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popesc Napisano 6 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2011 Głośniki są podłączona jak w instrukcji dzwięk jest normalny przy filmach w formacie avi i z dzwiękiem w formacie 2.0 tylko w filmach z dzwiękiem 5.1 jest wszystko tylko nie ma głosów lektora ani głosów orginalnych. Tylko słychać pomruki z wofera . Próbowałem zmieniać ustawienia dzwięku ale nic nie dało. Mam jeszcze jedno pytanie czy ustawienia opóźnienia głosników mają na taką dolegliwość wpływ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts