Arronaxx Napisano 7 stycznia 2011 Napisano 7 stycznia 2011 Witam. Szukam już długo i nie mogę się zdecydować co do słuchawek. Co forum to inne zdanie. Co do muzyki słucham generalnie reggae, ale również wszystko inne(nawet death metal). Licze na propozycje i pomoc. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 7 stycznia 2011 Napisano 7 stycznia 2011 NIe chce się wyłaniać bo z słuchawki zawsze byłem na bakier - ale nie ukrywam plan zakupowy mam na przyszły tydzień i własnie słuchawki,ale muszę je nausznie obadać - tylko u mnie inny budżet.Do 200zł pewnie będą polecane CAL (obyś tylko podrób na allegro nie trafił) Odpisz, cytując
Arronaxx Napisano 7 stycznia 2011 Autor Napisano 7 stycznia 2011 Zawsze to można zamówić ze sklepu internetowego.Ale obadam sobie te CAL bo dość dobrze się prezentują. Odpisz, cytując
alghar Napisano 8 stycznia 2011 Napisano 8 stycznia 2011 Pewnie będą polecane CAL, do 200 zł .Można je jeszcze poddac modyfikacji ,wymieniajac kabel w nich.CAL (obyś tylko podrób na allegro nie trafił) a podrabiaja je ? Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 8 stycznia 2011 Napisano 8 stycznia 2011 Cytat a podrabiaja je ? jak wszystko Odpisz, cytując
Bochen_ Napisano 9 stycznia 2011 Napisano 9 stycznia 2011 Jeżeli chodzi np. o Sennheiser tomodel HD 555 jest maksymalnie do bani omijaj je szerokim łukiem. http://www.ceneo.pl/68320Miałem okazję posłuchać ich na swoim sprzęcie i wg mnie ich jakość jest bardzo kiepska. Słuchawki udało się oddać do sklepu i trwają poszukiwania następnych Jak będzie ktoś już ze sprawdzonym sprzęcie to niech pisze jaki to producent i model - podpowiem szukającemu. Odpisz, cytując
Recommended Posts