ogi Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2011 po podłączeniu ps3 przez hdmi do harmana avr445 , obraz i dzwięk jest w tv ale aplituner nie gra . co jest grane ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2011 Jestes pewny, że ten Harman obsługuje HDMI jako wejscie audio??? Szczerze mówiąc byłoby to trochę dziwne, ale w instrukcji wyraźnie jest napisane, żeby podłączyć poza kablem HDMI, kabel cyfrowy audio OPTICAL lub COAXIAL (oraz, że automatycznie pod HDMI 1 przypisane jest OPTICAL 3, a pod HDMI 2 - COAXIAL 3). Sprawdź to koniecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 12 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2011 Tak naprawde to nie wiem bo instrukcje harmana mam nie po naszemu, kierowałem się instrukcją ps3 . Faktycznie gdy przełącze na hdmi to na wyświetlaczu jest hdmi/ na jakieś wejście audio.Myślałem że trzeba coś włączyc aby poleciał dzwięk.To tak naprawdę to poco to wejście hdmi w amplitunerze skoro dzwięk trzeba przesłac innym przewodem???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2011 No cóż HDMI to przesyłania sygnału wideo HD, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką aplikacją, ale widać są... jeszcze ciekawsze jest to, że przekazuje audio dalej, a nie przechwytuje. Osobliwe i głupie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jac now Napisano 14 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2011 W Denonach np. ustawia się gdzie ma lecieć audio, czy przepuszcza na TV czy "zostaje w amplitunerze". Może i u Ciebie się coś przełącza w opcjach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts