mamasan Napisano 17 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2011 Witam Przymierzam się skompletowania swojego "stereo". Szukam:1. Cambridge Audio Azur340 lub A5002. NAD 315BEEod tego uzależniam resztę zestawu. Moje pytanie dotyczy zestawienia tych wzmacniaczy z kolumnami Tonsil SCHERZO200 bo takie mam i nie koniecznie chcę się ich pozbywać. Czy zagra to tak że jest warto pchać się w takie zestawienie? Ewentualnie jakie kolumienki szukać do tych wzmaków, bo oprócz pochlebnych opinii podobają mi się wizualnie Ostatecznie co dobrać do tych kolumienek, żeby grały tak jak lubią ( rock )Jeśli chodzi o kwotę to szukam wzmacniaczy 800-1000 plnMuzyka.... w zasadzie każda ale gitarki rock'owe będą dominowały.Pokój 6x4pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 18 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2011 Jak do rocka, to koniecznie poszukaj Rotela. Powinno zagrać tak jak lubisz. Jaki model? To zależy co znajdziesz. A jeszcze lepiej Audiolaba 8000 S (SE). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts