pandrodor Napisano 17 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2011 Witam,Proszę o poradę.Chciałbym kupić zestaw kina domowego, ale zdecyduję się chyba na konsolę PS3 zamiast odtwarzacza BlueRay.Głośniki do zestawu już wybrałem - Prism Audio ONYX 200. Pozostaje mi jeszcze wybór amplitunera takiego, żeby wszystko razem dało dobry efekt. Pomieszczenie, w którym będzie to wszystko stało ma ok 17 m2.Na amplituner mogę przeznaczyć ok 1500.Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 17 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2011 Powiem ci tak, głosniki złe wybrałes Patrząc na całosciowy budżet, najlepiej zrobisz kupując zestaw ONKYO TX-SR608 + KODA AV-702. Do tego PS (podstawowe odtwarzacze BR i tak nie są od niego wiele lepsze, o ile wogóle) i będzie naprawdę niezły zestaw do rozrywki domowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts