Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich i prosze o rade chodzi o to ze chce kupic kolumny ale nie wiem jakie?Pokoj mam 16m2 i slucham rap,hiphop,house, techno i troche rocka.
Chcialbym zeby przede wszystkim mialy dobry gleboki i mocny bas i zarazem zeby graly jasno i klarownie.Zrodlem jest poki co wzmak PIONEER A-337 ale bedzie tez zmieniany tylko najpierw kolumny chcialem ogarnac,mysle ze dobre by byly jak by BR mialy z przodu ale jak beda mialy z tylu to sie najwyrzej zatka;D
Pozdrawiam.
Napisano
mo偶e co艣 z u偶ywanych
http://allegro.pl/kolumny-infinity-delta-4...1423319186.html
http://allegro.pl/infinity-studio-monitor-...1411263792.html
http://allegro.pl/quadral-wotan-kolumny-hi...1420019323.html

z nowych w zasadzie widz臋 jedno wyj艣cie - dok艂adasz jakie艣 300z艂 i wyrwiesz Monitor Audio BX6, zagraj膮 mi臋kkim, obszernym basem bez dudnienia (mo偶esz zatka膰 obydwa bas refleksy) i bardzo dobrej jako艣ci reszt膮 pasma

ten Pioneer jak s艂usznie planujesz - do wymiany, bo b臋dzie najs艂abszym ogniwem w systemie
Napisano
Te kolumny co podales pewnie dobre,ale ja jestem z tych dla kogo kolumny oprocz dzwieku musza jeszcze
jakos wygladac i zaznaczam ze podstawkowe zupelnie nie wchodza w gre albo jakies gigantyczne olbrzymy.
te bx6 wygladaja ok tylko chyba ci sie pomylilo bo one nigdzie nie kosztuja 2500zl tylko 3200zl.
Mysle nad MA br5 tylko boje sie troche o ten bas,wiem ze monitor audio to bardzo dobre konstrukcje
w calym zakresie pasma ale czy sie sprawdza np.przy hiphopie?
Napisano
Mam quadrale z tej serii tylko, 偶e model shogun i mog臋 z czystym sumieniem poleci膰, wed艂ug mnie rewelacyjne kolumny icon_smile.gif Wa偶ne 偶eby do nich mi臋膰 dobry sprz臋t, ten pionek chyba nie bardzo da rade icon_smile.gif Z wygl膮du robi膮 naprawd臋 wra偶enie, s膮 bardzo ci臋偶kie i z przodu wy艂o偶one mi臋kkim, przyjemnym materia艂em. Musia艂by艣 tylko jakie艣 podstawki do nich zam贸wi膰.
Napisano
Cytat

A co sadzicie o KEF C7?Dalsze propozycje mile widziane oczywiscie.

C7 troszk臋 mu艂owate s膮...
Palecam JBL seri臋 es. Te kolumienki maj膮 BRz ty艂u, ale spokojnie mo偶esz je ustawi膰 bli偶ej 艣ciany.
Napisano
ja z kolei JBL ES zdecydowanie odradzam, mo偶e gdyby kosztowa艂y tysi膮c z艂 to by艂yby warte polecenia

Cytat

te bx6 wygladaja ok tylko chyba ci sie pomylilo bo one nigdzie nie kosztuja 2500zl tylko 3200zl.
Mysle nad MA br5 tylko boje sie troche o ten bas,wiem ze monitor audio to bardzo dobre konstrukcje
w calym zakresie pasma ale czy sie sprawdza np.przy hiphopie?

spr贸buj je przes艂ucha膰, jakby艣 si臋 zdecydowa艂 to mog臋 Ci da膰 namiary na sklep gdzie za mniej wi臋cej tyle powiniene艣 je kupi膰
bas maj膮 bardzo dobry, 艂adnie wype艂niony z odpowiednim wywa偶eniem pod wzgl臋dem mi臋kko艣ci/twardo艣ci