mateuszslimak Napisano 30 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2011 Witam ! Mam pytanie odnosnie wieży SONY MHC-2900. Ma ona wyjścia chinch. Czy da sie ją podłączyć do komputera? Bo nie ma AUX, jest tylko VIDEO OUT i VIDEO IN.Da radę podłączyć do komputera?Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam, Mateusz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 31 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2011 W jakim standardzie są te wejścia (video in)? Najlepiej zrób zdjęcie i wklej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 31 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2011 http://images47.fotosik.pl/259/34765ab0f3b2abbc.jpgTak to wygląda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 31 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2011 Wydaje się, że są to wejście i wyjście dla kanału lewego i prawego, czyli stereo. Ale dlaczego opisane video? Choć nad i pod (bezpośrednio) tym napisem są jakieś jeszcze, nie widzę dobrze. Może odczytasz? Jeśli Ci chodzi o puszczenie muzyki z komputera na mini wieżę, to trzeba kupić taki kabel mini-jack/2 cinch http://allegro.pl/listing.php/search?strin...amp;category=10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszslimak Napisano 31 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2011 Jest jeszcze wyjscie PHONO. Kabel wiem jaki. I chodzi mi właśnie o puszczenie muzyki z komputera przez wieżę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 31 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2011 Phono, to raczej wejście o ile miniwieża nie posiada gramofonu. Szkoda, że nie odczytałeś co tam jeszcze nad i pod napisem video (a pomiędzy out i in) jest, bo wyraźnie coś tam widzę, ale nie mogę odczytać. Co do puszczenie muzyki z komputera na wieżę, to wepnij małego jacka do komputera a końcówki cinch (RCA) w gniazda Video IN. Powinno zagrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts