Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Moje stare słuchawki SONY MDR-EX082 zepsuły się. Grały bardzo dobrze, miały bdb bass, jakość i tłumienie dźwięków. Moje nowe słuchawki mają być dokanałowe mieć czysty dźwięk, dobrą jakość bassu i tłumić dźwięki z otoczenia (!). Chciałbym, aby jakościowo były na takim samym bądź wyższym poziomie niż MDRki - nic gorszego nie wchodzi w grę. Co do ceny, to nie mam jakieś granicy. Wolałbym stosować się tym, żeby jak najtaniej kupić coś a'la MDR.

Proszę o pomoc. Słuchawki wybieram do odtwarzacza MP4 SONY NWZ-A826.
Napisano
Widzę, że to słuchawki głównie pod odtwarzacze Apple. Nie wpłynie to na jakość odtwarzania w Sony? Pierwszy raz w życiu słyszę o tej firmie i wiesz, tak wybrać trochę mi trudno, bo nawet opinii od innych użytkowników słyszałem. Wolałbym coś sprawdzonego mieć i dobrego. Załóżmy, że cena to około 200 zł. Może jakieś Sennheiser (CX300, 400?) albo Koss lub Sony?
Głownie słucham Rapu i zależy mi, aby w tej muzyce dobrze grały słuchawki.
Co o Słuchawkach a-JAYS Three i A1 oraz A2 myślicie - jak mają się do MDR EX082?

Co do tego tematu - mógłbyś podać - przeszukałem ostatnie strony działu i nie mogę znaleźć.
Napisano
JAYS robione pod produkty APPLE, co masz na myśli??? To, że zestawy z mikrofonem są dopracowane pod iPhone to chyba nic nowego, większość producentów tak robi, to w końcu bardzo popularny sprzęt...
Co do rozpowszechnienia marki to u nas w kraju rzeczywiście jest słabe, ale to świetne słuchawki, do rapu idealne. Sennki można by porównywać, ale słuchawek SONY to bym przy nich nie stawiał...
Jak chcesz opinii użytkowników i potwierdzenia moich słów to zapraszam na sąsiednie forum sklepu mp3store.pl (z góry sory za reklamę - odsyłacz), tam toczą się w 90% dyskusje o takim sprzęcie.

Te tematy u nas rzeczywiście gdzieś się zapodziały icon_wink.gif może były w innych działach... nie wiem.