iceireland Napisano 20 lutego 2011 Napisano 20 lutego 2011 Witam Wszystkichmam pytanie co sadzicie o takim zestawie do malego pokoju http://allegro.pl/kino-domowe-yamaha-rxv36...1453636330.htmlmysle o czyms takim lub onkyo 308 i do tego jakies glosniki.A co sadzicie o tej Yamaszce juz z glosnikami .Dajcie znac .Kino do 2000złwiec jak macie cos ciekawego to dawajcie linki . Odpisz, cytując
audytor Napisano 20 lutego 2011 Napisano 20 lutego 2011 Sądzę, że za te pieniądze kupisz sobie coś z BlueRay (Sony polecam) i będziesz bardziej zadowolony. W podanej aukcji masz dość dobry amplituner, fajny odtwarzacz, ale nic z tego bo głośniki oraz jakość ich wykonania pozostawiają dużo do życzenia. W najlepszym razie będą jakoś tam grać a w najgorszym będziesz wkurzony sprawdzał czy wszystko dobrze podłączyłeś bo coś kiepsko to gra i przypadkiem zostanie Ci w ręku wtyk (ten zakręcany od kabla przy głośnikach). Odpisz, cytując
iceireland Napisano 20 lutego 2011 Autor Napisano 20 lutego 2011 to jest juz z blu rayemto moze glosniki zamienic na jakies inne czy lepiej Onkyo sam juz nie wiem Panowie dajcie jakies podpowiedzi bo juz sam glupieje .Przegladam strony i allegro i napotykam caly czas cos nowego i dobra cena juz mozna oszalec przeciez mozna tak bez konca ogladac i ogladac .A chce cos zgrac w dobrych pieniadzach a wmiare spoko grajace przewaznie tylko filmy beda odtwarzane na tym . Odpisz, cytując
PiotrekS Napisano 2 marca 2011 Napisano 2 marca 2011 WitamCzy nie warto przemyśleć sprawy raz jeszcze.Może się nie rwać na całość ale po trochu i coś konkretnego (oczywiście w miarę) poskładać.Ja wybrałem tą drogę i nie żałuję. Odpisz, cytując
Recommended Posts