m-a-r-s Napisano 3 marca 2011 Napisano 3 marca 2011 CześćKupiłem KD LG HB954PB i mam problem z podłączeniem do niego komputera.Wcześniej podłączałem komputer do TV (też LG) przez kabel HDMI i miałem obraz i dźwięk z komputera na Telewizorze. Teraz chcę to samo zrobić po drodze mając KD. No i nie działa. Komp widzi KD, ale KD nie widzi tego połączenia. Dodam, że takie samo połączenie tunera kablówki po HDMI działa. Pomoże ktoś rozwiązać problem?Grafika w kompie to ATI HD3600.Pozdrawiam,m-a-r-s Odpisz, cytując
verul Napisano 3 marca 2011 Napisano 3 marca 2011 To pusc moze z kompa do telewizora po HDMI a dzwiek osobno z karty muzycznej po optyku do KD? Odpisz, cytując
m-a-r-s Napisano 3 marca 2011 Autor Napisano 3 marca 2011 To mi mocno sprawe komplikuje, bo po pierwsze koszty, po drugie na KD mam jedno wejscie optyczne, a tu jeszcze zostaje puszczanie innych rzeczy (np. dzwiek z tunera kablowki). Kwestia raczej dlaczego to dzialalo w przypadku PC->TV, dziala w przypadku Tuner->KD->TV a nei chce dzialac PC->KD? Odpisz, cytując
Recommended Posts