Marisuzekk23 Napisano 8 marca 2011 Udostępnij Napisano 8 marca 2011 Cześć,mam możliwość nabycie kolumn jak w temacie. Czy nadają się one do współpracy ze wzmacniaczem lampowym na 300B? Wiem, że dla tego typu lamp trzeba dobierać kolumny, których skuteczność wynosi najmniej 90dB.Dzięki za wskazówki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 8 marca 2011 Udostępnij Napisano 8 marca 2011 Jeżeli niedrogo to ja bym zaryzykował ,słyszałem Altec-ki z 300B i 2A3 i było bardzo dobrze.Masz może jakiegoś linka do strony z paramertrami tych kolumn ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marisuzekk23 Napisano 8 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 marca 2011 Specyfikacje tych kolumn można znaleźć w wątku:http://audiokarma.net/forums/showthread.php?t=167893 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 8 marca 2011 Udostępnij Napisano 8 marca 2011 Tego modelu akurat nie miałem przyjemności słuchać ,te których słuchałem miały tubę na górze i skuteczność pow. 100dB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 8 marca 2011 Udostępnij Napisano 8 marca 2011 Aktualnie używam kolumn o skuteczności 92dB ale marzy mi się ALTEC na głośniku coaxialnym ,być może już niedługo ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts