klerykk Napisano 25 marca 2011 Udostępnij Napisano 25 marca 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1521875430Czy to zagra na 16m2? Słucham dosłownie wszystkiego. Lubie Georga Michaela jak również System of A Down? Cały czas szukam zestawu stereo 3 tys zł (nowy). Nie ukrywam, ze wyglad równiż ma znaczenie.Jaki tuner do tego? PS. Temat zdublowany z innego super forum. Jeżeli komuś to przeszkadza to przepraszam ale chcę żeby temat trafił do dużej liczby melomanów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo66 Napisano 25 marca 2011 Udostępnij Napisano 25 marca 2011 Moim zdaniem warto jakbyś po prostu odsłuchał. Wtedy sam stwierdzisz czy Ci się podoba czy nie. Ja polecam używany sprzęt, za te pieniądze dostaniesz dużo dużo lepszą jakość dźwięku. Jeśli zależy Ci na wyglądzie i gwarancji to polecam salon z używanym sprzętem audio. Np klik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klerykk Napisano 25 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2011 ok. ale sprzęt mnie interesuje tylko nowy. inny nie wchodzi w grę. Sprzętu słuchałem lecz inaczej w sklepie wielkopowierzchniowym, a inaczej w domu na 16 metrach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo66 Napisano 26 marca 2011 Udostępnij Napisano 26 marca 2011 W niektórych salonach można wypożyczyć za kaucją do domu na odsłuch. Może tam gdzie chcesz kupić też jest taka możliwość. Jeśli nie to pozostaje Ci poszukać w innym salonie albo jeśli podoba Ci się to zestawienie to po prostu kupić Ja nie ocenie tego sprzętu gdyż nie miałem nigdy styczności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts