Adam g Napisano 10 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2011 Witam serdecznie i prosze o pomocPosiadam HK 260 muzyka - wszystkie rodzaje oprucz klasycznej. Cena do 250 zł jeśli dźwięk z takich słuchawek jest zawsze kiepski.600 zł jeśli jest porównywalny z np. SENNHEISER hd 555 lub 598Czy jest różnica i jaka między zamkniętymi a otwartymi słuchawkami?Prosze o pomoc w wyborze i dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam g Napisano 13 kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2011 WitamWidze, że nikt nie chce mi udzielić pomocy, a miałem takie piekne plany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2011 Mój kolega kupił z przeceny za 600zł. w Media Markt takie słuchawki http://www.kabelek.pl/p,pl,954,sluchawki+p...rd8482+2-0.htmlOgólnie jeśli chodzi o dźwięk ma on naprawdę duże wymagania a ze słuchawek jest więcej niż zadowolony.Ja się nie wypowiadam na ten temat, nie lubię słuchawek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam g Napisano 13 kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2011 Tak tylko ,że te słuchawki nie są bezprzewodowe ( i kosztują ok. 1100 zł) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 13 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2011 Aj! Faktycznie nie są bezprzewodowe, coś źle zapamiętałem i bez patrzenia dałem Ci link. Przepraszam. A co do ceny, to pisałem, że były z przeceny i kosztowały 600zł. Z tego co wiem te bezprzewodowe nie mają tak dobrego brzmienia jak przewodowe. A kiedyś to miały dużo wyższe zakłócenia/szumy niż takie tradycyjne. Teraz może to się zmieniło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablik Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2011 Ja zakupiłem bezprzewodowe Sennheiser RS 180. Dzwięk jest przyzwoity, żeby nie powiedzieć dobry. Oczywiście mowimy o przyzwoitym dzwięku jak na bezprzewodowy produkt. Nie ma sie co oszukiwać ale słuchawki przewodowe np AKG K 601 czy Sennki 598 w podobnej cenie biją je na głowę. Jednak bezprzewodowe maja naprawdę duzo zalet (oglądanie filmów, łażenie po domu i słuchanie muzyki itp.) których nie można lekceważyć.Należy po prostu rozważyć za i przeciw - jeżeli za jest więcej przyszły użytkownik będzie miał z nich dużą pociechę.Są to słuchawki otwarte w związku z czym dzwięk będzie słyszalny dla innych domowników i może im nawet przeszkadzać (wiem z doświadczenia :/)Nadmienię tez o jednej rzeczy dość istotnej dla osób posiadajcych WiFi domowe - ten sprzęt często "przeszkadza" w połączeniu internetowym zrywając połączenie jeżeli znajduje sie blisko karty sieciowej komputera.Reasumując: ja na pewno nie żałuję zakupu i mogę poleciś innym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk007 Napisano 25 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2011 Proponuje ci przewodowe .BNajlepsze słuchawki w swojej cenie Bayerdynamic DT770 pro.Usłyszysz i juz nie bedziesz si,e chciał ich pozbyc.Bezprzewód sobie odpusc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts