Adam g #1 Napisano 10 kwietnia 2011 Witam serdecznie i prosze o pomocPosiadam HK 260 muzyka - wszystkie rodzaje oprucz klasycznej. Cena do 250 zł jeśli dźwięk z takich słuchawek jest zawsze kiepski.600 zł jeśli jest porównywalny z np. SENNHEISER hd 555 lub 598Czy jest różnica i jaka między zamkniętymi a otwartymi słuchawkami?Prosze o pomoc w wyborze i dziękuje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam g #2 Napisano 13 kwietnia 2011 WitamWidze, że nikt nie chce mi udzielić pomocy, a miałem takie piekne plany. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 13 kwietnia 2011 Mój kolega kupił z przeceny za 600zł. w Media Markt takie słuchawki http://www.kabelek.pl/p,pl,954,sluchawki+p...rd8482+2-0.htmlOgólnie jeśli chodzi o dźwięk ma on naprawdę duże wymagania a ze słuchawek jest więcej niż zadowolony.Ja się nie wypowiadam na ten temat, nie lubię słuchawek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam g #4 Napisano 13 kwietnia 2011 Tak tylko ,że te słuchawki nie są bezprzewodowe ( i kosztują ok. 1100 zł) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #5 Napisano 13 kwietnia 2011 Aj! Faktycznie nie są bezprzewodowe, coś źle zapamiętałem i bez patrzenia dałem Ci link. Przepraszam. A co do ceny, to pisałem, że były z przeceny i kosztowały 600zł. Z tego co wiem te bezprzewodowe nie mają tak dobrego brzmienia jak przewodowe. A kiedyś to miały dużo wyższe zakłócenia/szumy niż takie tradycyjne. Teraz może to się zmieniło? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diablik #6 Napisano 15 kwietnia 2011 Ja zakupiłem bezprzewodowe Sennheiser RS 180. Dzwięk jest przyzwoity, żeby nie powiedzieć dobry. Oczywiście mowimy o przyzwoitym dzwięku jak na bezprzewodowy produkt. Nie ma sie co oszukiwać ale słuchawki przewodowe np AKG K 601 czy Sennki 598 w podobnej cenie biją je na głowę. Jednak bezprzewodowe maja naprawdę duzo zalet (oglądanie filmów, łażenie po domu i słuchanie muzyki itp.) których nie można lekceważyć.Należy po prostu rozważyć za i przeciw - jeżeli za jest więcej przyszły użytkownik będzie miał z nich dużą pociechę.Są to słuchawki otwarte w związku z czym dzwięk będzie słyszalny dla innych domowników i może im nawet przeszkadzać (wiem z doświadczenia :/)Nadmienię tez o jednej rzeczy dość istotnej dla osób posiadajcych WiFi domowe - ten sprzęt często "przeszkadza" w połączeniu internetowym zrywając połączenie jeżeli znajduje sie blisko karty sieciowej komputera.Reasumując: ja na pewno nie żałuję zakupu i mogę poleciś innym. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irlandczyk007 #7 Napisano 25 kwietnia 2011 Proponuje ci przewodowe .BNajlepsze słuchawki w swojej cenie Bayerdynamic DT770 pro.Usłyszysz i juz nie bedziesz si,e chciał ich pozbyc.Bezprzewód sobie odpusc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach