asfalt12 Napisano 15 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2011 Witam. nie ukrywam że jest to mój pierwszy post i nieoriętuje się w sprzęcie więc szukam porady.Posiadam tv samsung model LE32R71BX/XEH, poszukuje kina marki samsung 2.1 lub 3.1 z powodu nie dużego pokoju lub opcionalnje 5.1 z bezprzewodowymi kolumnami tylnimi. Oglądałem kina z wejściem i wyjściem HDMI ze względu na laptopa i konsole ale cena jak dla mnie za duża. Szukam modelu z usb, z odczytem polskich napi.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedek Napisano 16 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2011 Pytanie dość chaotyczne i nie dokładne. Wejdź na stronę samsunga wybierz to które odpowiada Ci cenowo i z wyglądu. W podanych przez Ciebie kryteriach nic więcej nie da się zrobić. Przecież nie namówimy firmy samsung o stworzenie jakiegoś modelu specjalnie dla Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts