olokos Napisano 4 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2011 Mam problem bo przed reinstalacją systemu odtwarzając filmy MKV z DTS'em amplituner zawsze się przełączał w tryb digital.Próbowałem wielu dekoderów do komputera i nic... dalej jest STEREO zamiast digital...Próbowałem zmieniać różne ustawienia w ffd show... i nic.Wcześniej miałem win xp 32 bit i było dobrze.Teraz mam win 7 64 bit i nie idzie...Odtwarzam na BestPlayerze.Komp połączony przez SPDI/F Coaxialem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KevinAudio_gsm Napisano 1 lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 lipca 2011 Witaj! Są takie opcje.a) Albo nie masz zainstalowanego sterownika do karty dzwiekowej który obsługuje 5.1, tylko podstawowy który instaluje z automatu system(czyli 2.0),b) Ewentualnie masz sterownik, ale nie przełączyłeś w usawieniach z 2.0 na 5.1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts