ayone100 Napisano 30 lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 lipca 2011 Witam wszystkich, jako ze jestem nowy nie wiedziałem gdzie napisać ten temat wiec jak jest złe to sie nie czepiajcie ;d No tak moj problem dotyczy kolumn do Tosci 303, a mianowicie sa one rozwalone głośniki niskotonowe maja rozwalane membrany a wysokotonowe w ogolę nie działają.. wiec moje pytanie jakie głośniki dobrać do tego wzmacniacza?? interesuje mnie dobra jakość dźwięku (oczywiście bass) brak większych szumów jak i ich przyzwoity wygląd (nowe oryginalne od zestawu wyglądają dosc "staro" ... ( nie chodzi o jakość dźwięku która ponoć jest imponująca..) proszę o szybka odpowiedz..Wersja kolumn: ZgC-40-8-580 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 31 lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 lipca 2011 Nasuwa się pytanie ile chcesz wydać ?Tych głośników nie warto naprawiać.Mozna cos poszukać ci na Allegro.Ale musisz nam zdradzić ile masz kasy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ayone100 Napisano 1 sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2011 no jak na razie budżet myślę ze nie przekroczy 200-250 zł;/ wiec zakup nowych kolumn wadpie ze będzie możliwy... yy jest jeszcze możliwość zrobienia nowych skrzyń ale te obliczenia i inne parametry mnie przerażają... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts