tomek1986 Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2011 Polecacie jakiś zestaw głośników stero a może pc 2.1 lub 5.1 czy też jakiś monitory studyjne. UWAGA WYMIAR POKOJU TO 15 m2. Dodam że byłyby używane jako głośniki komputerowe głównie do słuchania muzyki jak i pod tv. Naczytałem się dziś sporo na różnych forach aż mnie głowa boli sam już nie wiem co byłoby najlepszym wyborem ale mam takie typy: Microlab Solo7c lub Solo6c - z uwzględnieniem na te drugie z uwagi na dość nieduży pokój i cholernie nie ustawny (prostokąt). Genius Sw-Hf5.1 6000 M-Audio Studiophile AV 40 v2Aha moja karta dwiękowa w pc to creative x-fi elite pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2011 Genius'y nie zagrają tak dobrze jak Microlab'y, a M-Audio są za małe, żeby dostarczyć odpowiednią ilość basu. Zatem wybór dość oczywisty, jesli starczy Ci kasy na 7C to weź je, bo przy 6C niektórzy się skarżą, że też nie mają za dużo dołu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1986 Napisano 9 sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2011 Hmmm tak myślałem ze jeśli chodzi o jakość dzwięku będą najlepsze acze czy nie za duże na 15m2? Muszą stać w jakiejśc konkretnej odległości od siebie ? Bo napewno nie ustawie ich na biurku jest narożnikowe i poprostu za małe. A gdybym ustawił je po przekątnej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 9 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2011 Za duże nie, do 15m2 można spokojnie wstawiać nawet małe podłogówki. Co do ustawień to polecam lekturę kilku artykułów:art 1art 2strona Audioton Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 17 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2011 Staraj się ustawić tak abyś miał je w jednakowej odległości od swoich uszu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts