nalew Napisano 12 września 2011 Udostępnij Napisano 12 września 2011 Witam.Mamy następujące pytanie. Jak myślicie czy Paradigm Monitor 7v6 będą dobrze hulać na Yamaszce rs-500 ? wzmaka już mam, a nad kolumnami dopiero się zastanawiam. Z tego co czytałem są spoko w swoim przedziale cenowym. Pozdrawiam i z góry dziękuję za sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 26 września 2011 Udostępnij Napisano 26 września 2011 hejz mojego doswiadczenie wynika iż Yamaha gra ostro, wypluwa dźwięk metaliczny, natomiast kolumny Paradigma grają bardziej miekko, miałem jaki czas temu zestaw Paradigm 3v4 + apm Yamahy stereo i grało to nie za fajnie - jak dla mnie - preferuję miekki głęboki dzwiek, o obfitym basie, dlatego zamieniłem Yamahę na HK 3490, gra aktualnie z Paradigm Monitor 9v6 i jest ekstra - mimo wszystko proponuję odsłuch - każdy ma inny gust i inaczej słyszy - moja opinia jest iż nie bardzo pasuje to do siebie ale ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts