adam1983_pzn Napisano 18 września 2011 Udostępnij Napisano 18 września 2011 Witam, mam następującą kwestię do rozwiązania:Dostałem używany sprzęt 2.1 Logitech x-240 -i okazało się, że nie działa subwoofer wraz z dołączoną podsrawką pod hajpoda- i tu nie jestem pewien czy to wina awarii gdzieś w tej właśnie podstawce czy może samego subwoofera;w ogóle nie reaguje na podłączenie do sieci (nie świeci się czerwona dioda);same głośniki działają- właśnie podłączone do mp3ki luzem;czy ktoś z Was miał coś podobnego z takim sprzętem? co mogło się zepsuć/ przepalić? w wyniku jakiego działania?dziękuje, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 września 2011 Udostępnij Napisano 19 września 2011 Rozkręć subwoofer i sprawdź bezpieczniki, czy nie są przepalone. Jeśli nie to bez znajomości elektroniki się nie obędzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts