ImSoCute Napisano 20 września 2011 Udostępnij Napisano 20 września 2011 witamchcialbym sie zapytac, co sadzicie o tych glosnikach oraz czy warte sa swojej ceny?http://tablica.pl/oferta/audio-physic-colour-IDg5wn.htmlz gory dziekuje za opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 września 2011 Udostępnij Napisano 21 września 2011 Nie słuchałem tych kolumn. Coś w stylu AP Step. Czyli prawdopodobnie świetna przestrzenność , stereofonia ale dość delikatne niskie tony. Potrzeba będzie dobrych, masywnych i stabilnych standów oraz mocnego, ale dość soczystego w średnicy wzmacniacza. Ale zaznaczam, że tylko "strzelam", choć znając produkty tej firmy chyba trafiłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImSoCute Napisano 21 września 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2011 a czy cena jest adekwatna do mozliwosci i jakosci? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 21 września 2011 Udostępnij Napisano 21 września 2011 Może ktoś inny odpowie. Ja tylko mogę przypuszczać, że cena pewnie nie jest zła. Kolumny AP na ogół do najtańszych nie należą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts