Bieniu Napisano 9 października 2011 Napisano 9 października 2011 Witam wszystkich forumowiczów:)Jestem tutaj nowy i szukam pomocy odnośnie mojego gramofonu. A mianowicie zainstalowałem go gra dobrze ze wzmacniaczem yamahy i tonsilami 350 i chciałbym dopieścić moje cacko. Chciałbym was zapytać nad czym się skupić w gramofonie głównie aby działał idealnie. Jakie igły itd. Kompletnie nie znam się na gramofonach, a muzyka to moje życie więc zrobię wszystko aby dźwięki były jak najwyższej jakości. Z góry dzięki Odpisz, cytując
audionet Napisano 9 października 2011 Napisano 9 października 2011 Wiadomo że najważniejsza jest wkładka i prawidłowe jej ustawienie.Sporo informacji znajdziesz na naszym forum.Trzeba tylko poszukać i poczytać. Aby się wspólnie zastanowić nad wyborem wkładki musisz nam podać ile masz kasy do wydania.Jak zwykle smutna wiadomość .Nim więcej tym lepiej dla dźwięku a gorzej dla Twojej kieszeni. Odpisz, cytując
Bieniu Napisano 10 października 2011 Autor Napisano 10 października 2011 No właśnie jeśli chodzi o ustawienie, to nie mam też zielonego pojęcia jak ramie ustawiać i regulować A w jakich cenach zaczynają się wkładki i jakie są różnice w igłach? No, ale biorę się za czytanie ;] Odpisz, cytując
Recommended Posts