Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich forumowiczów:)
Jestem tutaj nowy i szukam pomocy odnośnie mojego gramofonu. A mianowicie zainstalowałem go gra dobrze ze wzmacniaczem yamahy i tonsilami 350 i chciałbym dopieścić moje cacko. Chciałbym was zapytać nad czym się skupić w gramofonie głównie aby działał idealnie. Jakie igły itd. Kompletnie nie znam się na gramofonach, a muzyka to moje życie więc zrobię wszystko aby dźwięki były jak najwyższej jakości. Z góry dzięki icon_smile.gif

Napisano
Wiadomo że najważniejsza jest wkładka i prawidłowe jej ustawienie.Sporo informacji znajdziesz na naszym forum.Trzeba tylko poszukać i poczytać. icon_lol.gif

Aby się wspólnie zastanowić nad wyborem wkładki musisz nam podać ile masz kasy do wydania.Jak zwykle smutna icon_cry.gif wiadomość .Nim więcej tym lepiej dla dźwięku a gorzej dla Twojej kieszeni.
Napisano
No właśnie jeśli chodzi o ustawienie, to nie mam też zielonego pojęcia jak ramie ustawiać i regulować icon_razz.gif A w jakich cenach zaczynają się wkładki i jakie są różnice w igłach? No, ale biorę się za czytanie ;]