Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam serdecznie:) Dawno już sie nie produkowałem na audio.com ale teraz w wolnej chwili chcialbym prosić was o kilka zdań na temat zestawu głośników 5.0 KODA CV-65. Zestaw kosztuje około 1400-1600zł. Zaznaczę, że główny nacisk kładę na stereo jednak wiadomo centralny oraz surround też ważny jest, niemniej jednak to stereo najbardzie mnie inetesuje icon_smile.gif Jeśli ktoś je ma a licze na to że własnie tak jest to proszę o opis ogólny brzmienia tego zestawu. Przez kilka lat posiadałem zestaw KODA CV-52 w którym narzekałem na zdecydowanie slaby bass. Mam nadzieję, że w przypadku CV-65 jest już lepiej ze wzgledu na wieksze głosniki( nie 13 a 16cm) Dodatkowo ze specyfkacji cv-65 wynika, że głosniki sa wykonane z kevlaru który ma chyba dość dobre własnciwosci. Głosnik wysokotonowy to kopułka metalowa (cokolwiek to znaczy icon_wink.gif ) Jeśli ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał ten zestaw to prosze o wypowiedz jak to gra icon_smile.gif Pozdrawiam icon_smile.gif