fitopato Napisano 28 listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 listopada 2007 Witam!Mam wieżę CD Technics i jest tam taka blokada : gdy dłużej słucham głośno muzyki wieża wyłącza się dlatego że włącza się w tym momencie ta blokada, jest jakiś sposób na jej zdjęcie ?Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 28 listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 listopada 2007 Kolego!Blokadę, to mają niektóre, zwłaszcza niemieckie samochody, by nie przekraczały 250 km/h...Również blokadę mają samochody parkujące w miejscach niedozwolonych... (Ale tę blokadę stosunkowo łatwo zdjąć, po opłaceniu stosownego mandatu) A Tobie to się załącza najprawdopodobniej zabezpieczenie termiczne, które nie pozwala spalić się tranzystorom w Twej wieży...Nie wiem, jak wyłaczyć to zabezpieczenie termiczne, ale jak uda Ci się to uczynić, a blokada nie zadziała to spalisz swą wieżyczkę, poczujesz swąd spalenizny i już nigdy więcej jej nie posłuchasz, nawet na niskim poziomie głośności... (no, do momentu kosztownej naprawy...)Zatem moja dobra rada - albo graj ciszej, albo kup sobie mocniejszy wzmacniacz.Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts