mustaf Napisano 7 listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 listopada 2011 WitamZwracam się do was z prośbą o pomoc w wybraniu mp3 i słuchawek.Cena za cały zestaw to 3 stówki, wiem że kokosów za to nie będzie ale myślę, że coś sensownego da się znaleźć.Na razie moi faworyci to:Cowon iAudio e2Mp3i słuchawki Koss ksc75SłuchawkiZastanawiam się też nad sansa clip+.Co do słuchawek to potrzebne mi są takiego rodzaju jak te Kossy ponieważ najłatwiej będzie mi trzymać je pod kaskiem.Więc proszę was o opinie na temat tego co wybrałem, lub o propozycje innych odtwarzaczy lub słuchawek.Mp3 musi odtwarzać pliki .flac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mustaf Napisano 7 listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2011 A może jednak iPod nano używany? Tylko jak u niego z plikami flac?Przepraszam za drugi post ale nie mogłem edytować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajniakseba Napisano 13 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2011 Ja kupiłem clip+ i soundmagic PL11. Całość wyszła mnie około 160 zł. Pod kaskiem też używam i nic nie wypada, wszystko ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts