Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,
niedawno kupiłem ten odtwarzacz http://allegro.pl/wysoki-model-philips-cd-...1897536827.html i szukam do niego jakiegoś ciekawego wzmacniacza. Dodam, że jestem kompletnie zielony w sprawach tego typu sprzętu, do niedawna nawet myślałem, że wystarczy mi sam odtwarzacz i głośniki żeby móc słuchać muzyki icon_wink.gif Mieszkam w bloku i nie zależy mi zbytnio na mocy, a raczej na jakości dźwięku. Sprzętu będę używał głównie do słuchania rocka, bluesa, jazzu i muzyki filmowej. Prosiłbym również o propozycje nagłośnienia.
Napisano
Nie powiedziałbym, że to wysoki model, ale... Filipsiaki fajnie grają, na początek może być. No właśnie a co z kolumnami? Masz jakieś czy dopiero zamierzasz? Od tego w dużej mierze zależy dobór wzmacniacza. A dobór kolumn m.in. od wielkości pomieszczenia. Nie podałeś.
I jeszcze jedno. Hau macz, czyli za ile? icon_biggrin.gif Uśmiecham się, ale Ciebie i temat traktuję jak najbardziej poważnie.
Napisano
Nie, kolumn nie mam żadnych. Co do pomieszczenia to jest to średniej wielkości pokój w bloku, nie powiem Ci teraz dokładnie metrażu. Mówię, nie zależy mi na mocy tylko żeby dźwięk był dobrej jakości. No i szukam czegoś w miarę taniego.