tommsonn Napisano 23 listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 listopada 2011 Hejka , jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość, poszukuje nie drogiego nagłośnienia do sprzętu w temacie. Wymagań nie mam duży by grało znośnie. Co polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 24 listopada 2011 Udostępnij Napisano 24 listopada 2011 Hejka Tommsonn, hejka. Jak widzisz nikt Ci jakoś nie odpowiedział. Może nikomu się nie chciało (wolą czytać). A może nikt nie zrozumiał o co Ci "kaman" Napisz jasno co to jest RMP-3 x2 + IQ2 MIDI bo ni hu-hu nie rozumiem co to jest i do czego? (No widzisz Radi jak łatwo mnie zagiąć?)Tommsonn, napisz coś jeszcze. Jakiej wielkości masz pokój, jakiej muzyki słuchasz i przede wszystkim co konkretnie chcesz kupić, za ile, oraz czy ma to być sprzęt nowy, czy może być używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts