tajniakseba Napisano 18 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2011 Witam, planowałem zakup wieży(któryś z modeli Yamahy), ale to chyba wychodzi drożej niż coś większego. Proszę specjalistów forum abyście pomogli mi wybrać sprzęt. To tak, słucham głównie rap/hip-hop ale pop-u też mi się zdarza, lubię mocny bas, mam mały pokój i o dziwnych wymiarach. Mam około 2tys. budżetu. Znalazłem interesującą ofertę http://allegro.pl/denon-hazi-mozi-dali-510-1740-i196 672300.html. Może to być coś z używek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 18 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2011 Yamaha Pianocraft powinna śmiało spełnić Twoje oczekiwania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajniakseba Napisano 18 grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2011 A o jakim modelu konkretnie mówisz? Miałem możliwość odsłuchania Yamaha PIANOCRAFT MCR-640 na iPhone i Pioneer X-HM50-K również z iP i ku mojemu zdziwieniu Pioneer wypadł lepiej a jest przecież dwa razy tańszy! Może dla tego że przy Yamaha nie dało się zmieniać basów itp.(chodzi mi o te pokrętła z przodu), a do Pioneera nie miałem pilota. Jestem gotów jutro kupić wieże, albo YAMAHA PianoCraft MCR-640 albo Pioneer X-HM50-K. Aha a jak z wymiarami pokoju? Czy za dużej mocy ta wieża nie ma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts