wzmacniacz Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2012 Witam. Nie znalazłem podobnego wątku także stwierdziłem, że przydałoby by się parę rad dla całkowitych laików (takich jak ja).Otóż jakie są firmy produkujące wzmacniacze godne zainteresowania? Słyszałem, że NAD. Co jeszcze?Na co zwrócić uwagę przy wyborze wzmacniacza?I w końcu, jak najlepiej ocenić stan techniczny sprzętu?Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2012 Firm godnych zainteresowania jest bez liku.Wybór zależy sporo od Twoich preferencji.Jaki dźwięk lubisz delikatny czy ostry.W ilu metrach kwadratowych ma zagrać dany wzmacniacz .Niestety sprzętu kupowanego na Allegro nie masz jak sprawdzić i musisz wierzyć sprzedającemu na słowo.Choć na pewno jeśli to handlarz możesz sprawdzić czy ma negatywne komentarze.Dobrze jest kupić sprzęt w swojej okolicy aby go samemu odebrać.I nie dawać w łapki firmom kurierskim ,niestety żadna z paczkami się nie pieści.Możesz też szukać ogłoszeń na forach np na naszym.Najczęściej sprzęt który ładnie wygląda czyli nie jest zniszczony jest w lepszym stanie technicznym można przypuszczać że jego właściciel o niego dbał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzmacniacz Napisano 3 stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2012 Dzięki za szybką odpowiedź. Wzmacniacz byłby użytkowany na 10 m2. Co do gatunków to bardzo różnorodnie: rock, pop, techno, muzyka klasyczna oraz hip-hop. A dźwięk najlepiej w miarę ciepły:PJeśli chodzi o cenę to używany do 1000 zł. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts