wzmacniacz Napisano 7 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2012 Witam. Mam propozycję kupna AURA - VA 100 MKII EVOLUTION za ceną 850 zł. Co sądzicie o tym wzmacniaczu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2012 O ile dobrze pamiętam, to wzmacniacz robiony przez B&W. Mało popularny w Polsce. Możesz mieć kłopoty z późniejszą odsprzedażą za rozsądną cenę. Czy warty tych pieniędzy? Nie wiem. Dużo zależy od podaży i popytu. A brzmieniowo? Spróbuj jak zagra z Twoimi kolumnami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzmacniacz Napisano 8 stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2012 Cytat O ile dobrze pamiętam, to wzmacniacz robiony przez B&W. Mało popularny w Polsce. Możesz mieć kłopoty z późniejszą odsprzedażą za rozsądną cenę. Czy warty tych pieniędzy? Nie wiem. Dużo zależy od podaży i popytu. A brzmieniowo? Spróbuj jak zagra z Twoimi kolumnami. A te 20 lat wzmacniacza to nie jest problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2012 Ja używałem do niedawna wzmacniacza w podobnym wieku. Znam ludzi, którzy też mają tak wiekowe wzmacniacze i nic się nie dzieje.Jeśli gra dobrze, równo na obu kanałach, nic nie trzeszczy, nie szumi, to powinno być dobrze. Gdybyś miał znajomego, który przejrzy ten wzmacniacz, pomierzy parametry, może coś podreguluje, byłoby jeszcze lepiej. Ew. może jakiś serwis podjąłby się przeglądu. Czasem jest potrzeba wymiany kondensatorów (ale to jak pisałem wyżej raczej będzie słychać). Z tym też nie powinno być problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts