batonik80 Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2012 Witam wszystkich, jestem posiadaczem kina domowego Philips hts 9810, problem w tym, że brakuje mi tylko DVD z pilotem, z tego co wiem jednostka DVD jest jakby mózgiem i wszystkim steruje. Jak do tej pory chyba nikt nie sprzedawał samego DVD więc zachodzi pytanie czy można użyć jakiegoś innego, a może ktoś z was posiada taki. Za wszystkie porady z góry dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Allaudio_pl Napisano 24 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2012 Szkoda,że nie kupiłeś zestawu od razu z dvd,tak byłoby najlepiej. Możesz dokupić osobno,tylko podaj jakim budżetem dusponujesz,wtedy łatwiej będzie cokolwiek doradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batonik80 Napisano 24 stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2012 Dzięki za zainteresowanie, za oryginalne DVD z pilotem moge dać do 700 zł w zależności od stanu tego DVD. Myślisz, że to dobra cena? Chyba, że myślisz o jakimś zamienniku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 10 lutego 2012 Udostępnij Napisano 10 lutego 2012 No właśnie chciałbym kupić kino domowe od razu z odtwarzaczem, aby później nie mieć podobnego dylematu. Przyznam, że nie bardzo się na tym znam. Czy Sony BDV-E980W to dobry wybór? Pomożecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts