Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam i pozdrawiam serdecznie!!! icon_smile.gif
Post znajdujący się wyżej napisałem kilka dni temu licząc na jakieś opinie lub uwagi. Zacznę od tego że kolega kolegi chciał sprzedać w/w ELAC-i BS184 ponieważ zamierzał kupić droższe, większe itp... w sumie nie patrząc na liczne opinie, oceny i ostre słowa krytyki na forum zdecydowałem się kupić je w ciemno albowiem znam tę firmę (słyszałem) 1-2 modeli. O BS184 wiem nie wiele, tylko z recenzji w rosyjskiej wersji whathifi.........????
Po zażartej dyskusji przy butelce z kolegą mojego kolegi a moim baaardzo dobrym kolegą doszedłem do wniosku że jak nie zdadzą egzaminu to będę miał je do sprzedania za naaaprawdę nie wielką cenę tylko po kosztach zakupu - nadmieniam ze kolumienki maja jedynie dwa miesiące !!!!!!!!!! a jeżeli zdadzą egzamin i spodobają sie to moje obecne monitor audio BX2 będą do sprzedania za niewielką cenę !!!! pytania osób zainteresowanych proszę kierować na prv icon_smile.gif