gtx Napisano 9 grudnia 2007 Napisano 9 grudnia 2007 Szukam słuchawek obsługujących DTS, Dolby Digital itp. , najlepiej żeby były bezprzewodowe , ale czytałem że słuchawki Panasonic RP-WF6000 działają na 2,4 i może być konflikt z urządzeniami LAN itp. , obawiam się ponieważ mam siec wifi oraz transmiter audio-video, znalazłem jeszcze Sony MDR-DS3000 ale one są na podczerwień więc nie ma już takiego zasięgu oraz pod większym kontem są zniekształcenia.Proszę o radę Odpisz, cytując
space Napisano 10 grudnia 2007 Napisano 10 grudnia 2007 A co to znaczy obsługują DTS i Dolby Digital, mają wejście cyfrowe bezpośrednio dla odtwarzacza DVD? Odpisz, cytując
Stanisława Napisano 15 grudnia 2007 Napisano 15 grudnia 2007 Cytat czytałem że słuchawki Panasonic RP-WF6000 działają na 2,4 i może być konflikt z urządzeniami LAN itp. Widocznie jest to zła informacja. Ja mam taką że częstotliwość nadawania wynosi 863 MHz. Konfliktu z lanem nie powinno być.http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=2142 Odpisz, cytując
cz58y Napisano 15 grudnia 2007 Napisano 15 grudnia 2007 Cytat A co to znaczy obsługują DTS i Dolby Digital gtx prawdopodobnie miał na myśli, możliwość odsłuchu na słuchawkach w systemie dźwięku przestrzennego, a nie tylko w stereo. Odpisz, cytując
Recommended Posts