gtx Napisano 9 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2007 Szukam słuchawek obsługujących DTS, Dolby Digital itp. , najlepiej żeby były bezprzewodowe , ale czytałem że słuchawki Panasonic RP-WF6000 działają na 2,4 i może być konflikt z urządzeniami LAN itp. , obawiam się ponieważ mam siec wifi oraz transmiter audio-video, znalazłem jeszcze Sony MDR-DS3000 ale one są na podczerwień więc nie ma już takiego zasięgu oraz pod większym kontem są zniekształcenia.Proszę o radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
space Napisano 10 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2007 A co to znaczy obsługują DTS i Dolby Digital, mają wejście cyfrowe bezpośrednio dla odtwarzacza DVD? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2007 Cytat czytałem że słuchawki Panasonic RP-WF6000 działają na 2,4 i może być konflikt z urządzeniami LAN itp. Widocznie jest to zła informacja. Ja mam taką że częstotliwość nadawania wynosi 863 MHz. Konfliktu z lanem nie powinno być.http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=2142 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 15 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2007 Cytat A co to znaczy obsługują DTS i Dolby Digital gtx prawdopodobnie miał na myśli, możliwość odsłuchu na słuchawkach w systemie dźwięku przestrzennego, a nie tylko w stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts