verul #1 Napisano 28 lutego 2012 Witam po przerwie. Napalalem sie na Microlaby H500, napalalem az przestaly byc dostepne w Polsce. Moze sie uda zlozyc cos z uzywanych klockow zeby prezentowalo jako taki poziom (pewnie bedzie i tak od microlabow lepsze, ale byle nie znaczaco drozsze). Zanim zaczne o budzecie ktory i tak niestety jest elastyczny (niestety bo potem czlowiek za duzo wydaje) to wymagania:1. Male glosniczki, zadnych podlogowek. Mam juz w pokoju ikony 6 i kolejnych nie chce. Nawet 5 sredniej wielkosci monitorow by bylo za wielkie. wiem ze malenstwa rodem z H500 nie graja, ale nie chce zagracic pokoju (14m2) a od muzyki mam ikony.2. Uzywane glownie do gier gdzie i tak nie bede sie specjalnie wsluchiwal w detale tylko zalezy mi na pozycjonowaniu przeciwnikow na podstawie dzwieku. Czasem filmy, ale poniewaz zadko mam ekhmm wersje z dzwiekiem 5.1 (a nawet jak mam to nie przykladam do tego az takiej wagi) to nie jest to priorytetem.Tak wiec: da sie cos zlozyc czy kupowac jakies pierdziawki za 500zl? Budzet to ok 1500zl choc nie jest wielce sztywny. Wiem ze to malo na glosniki + ampli (bez odtwaracza) no ale nie mam specjalnych wymagan jakosciowych.Ps: sa niby Microlaby H600 ale stojace kolumny mimo ze male je dyskwalifikuja. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach