Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Od dluzszego czasu szukam dobrych sluchawek nausznych, ktore chcialbym uzywac poza domem do komorki ( nokia n8 ) oraz rzadziej do lapka. Naczytalem sie juz o wszelakich sluchawkach na roznych stronach, przeszukalem allegro i angielskiego ebaya. Zamowilem juz raz Koss porta pro z allegro ale odeslalem gdyz byly to podrobki. Teraz zostalem bez sluchawek i nadal szukam. Potrzebowalbym czegos z dobrym czystym dzwiekiem i dobrym bassem. Co do ceny to 100-150 zl moze byc w tych granicach. Prosze o jakies propozycje co by dobrze gralo po podlaczeniu do telefonu? Dzieki z gory
Napisano
Hmm...slyszalem ze te nowe wydania CAL nie sa juz tak dobre, AKG K 514 o tych myslalem i sporo czytalem ale pojawialy sie opinie, ze srednio z basem. Sa jeszcze takie Shure SRH240-E maja wiele pozytywnych opinii oraz HARMAN K81DJ akg. Ogolnie ciezki wybor i chyba polaze po sklepach i poprobuje w miare mozliwosci. Szukam dalej i prosze o propozycje dzieki
Napisano
Na chwile obecna zakonczylo sie na sluchawkach beyerdynamic dt 235 icon_smile.gif bardzo ladnie graja, maja dokladny przyjemny bass no i sa lekkie, nie sa wielkie wiec pasuja jako przenosne do telefonu. dzieki pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
Jestem w podobnej sytuacji - szukam słuchawek do androida, komputera, odtwarzacza mp3 do codziennego użytku icon_smile.gif
Lubię słuchawki typu in ear ale długo miałem nauszne Koss'y, choć rozpadły się po 4 latach.
Myślę o słuchawkach firm marshall, grado lub bose. Ktoś podpowie co wybrać ?