borys Napisano 8 marca 2012 Napisano 8 marca 2012 Zastanawiam się nad kupnem tego sprzętu. Czy ma ktoś go i może coś powiedzieć o jakości dźwięku i ogólnie jak się sprawuje. Głośniki niskotonowe mają 18 cm więc basik powinien być dość głęboki. Czy domyślne ustawienia korektora da się recznie modyfikować, tzn. osobno ustawiać niskie i wysokie tony. Jaka jest długość kabli głośnikowych i jak są zakończone czy standardowo gołym drutem. Początkowo myślałem nad kupnem MHC-GTZ3I ale do bloku do pokoju 12m2 to bez sęsu. Wrazie potrzeby to MHC-EX700 ma jakieś wzmocnienie basu więc pewnie i tak zatrzęsie ścianami. Ma też port usb więc i zmieniarka płyt jest zbędna i tak 90% muzyki mam w mp3. Będę wdzięczny za odpowiedzi. Odpisz, cytując
Angel Napisano 9 marca 2012 Napisano 9 marca 2012 Moja odpowiedź Cię pewnie nie zadowoli, ale zapytam. Tak naprawdę czego oczekujesz, czego potrzebujesz?Pytasz o jakieś mini wieże, o trzęsienie ścianami. Na czym Ci zależy a co możesz sobie odpuścić?Dużo zależy od tego czego tak naprawdę chcesz i ile masz pieniędzy na sprzęt? Może zamiast jakiejś plastikowej mini wieżyczki kupiłbyś wzmacniacz i kolumny. Wiem, że słuchasz empetrójek, ale to nic. Na razie mógłbyś dawać to z komputera na wzmacniacz a i tak było by lepiej niż z jakiejś lo-fi wieżyczki. I nie trzeba by stosować korektora, który jak szpieg z krainy deszczowców wszystko psuje, gdy nikt nie patrzy Po pewnym czasie sam się przekonasz, że oryginalne płyty brzmią dużo lepiej. Oczywiście jak będziesz miał w miarę dobry wzmacniacz i kolumny. Odpisz, cytując
Recommended Posts