andymacho Napisano 26 marca 2012 Udostępnij Napisano 26 marca 2012 Witam wszystkichJestem szczęśliwym posiadaczem kina wymienionego w tytule jednak mam pewien problem kino nie widzi plików zapisanych w formacie FLAC mam pokaźną bibliotekę muzyki zapisanej w tym formacie i ku mej wielkiej rozpaczy nie mogę ich odtwarzać przez port USB. Słyszałem że jest możliwość aktualizacji softu jednak na własną odpowiedzialność a ja nie mam pojęcia jak się do tego zabrać i gdzie szukać oprogramowania w tym zakresie może znacie jakąś inną możliwość odpalenia plików FLAC na tym sprzędzie?pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 26 marca 2012 Udostępnij Napisano 26 marca 2012 Skoro potrzeba aktualizacji firmware'u to bez niej nie zagra, a jak się bardzo boisz to próbuj w serwisie. Niemniej Denon ma swoją stronę z aktualizacjami i opisem jak to dobrze zrobić... może warto spróbować link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts