Shark93 Napisano 27 marca 2012 Udostępnij Napisano 27 marca 2012 Witam. Mam problem z gramofonem. Gdy go wlaczam, ramie po chwili idzie na koniec plyty, po paru sekundach wraca i potem znow to samo.Chwilowo zamiast paska napedowego jest gumka recepturka, no ale to chyba nic nie zmienia w tej sytuacji ;dDaje video pogladowe:http://www.youtube.com/watch?v=NHwu7Afn-zQ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 28 marca 2012 Udostępnij Napisano 28 marca 2012 A zanim zmieniłeś "pasek? było dobrze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark93 Napisano 28 marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 marca 2012 Kupiłem używany gramofon. Nie znałem się na tym i zacząłem kręcić ręcznie tależem i pasek pękł.Na początku było ok (ramie chodziło normalnie). Przez sam pasek może tak się dziać? (a właściwie przez brak odpowiedniego paska).To najpierw kupie pasek, zanim oddam znajomemu do naprawy, bo pewnie będę czekał 2 tygodnie, tylko jest problem - nie wiem jaki rozmiar paska to ma być. Gramofon to JVC AL-F353. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts