Xtreeme Napisano 27 marca 2012 Udostępnij Napisano 27 marca 2012 Witam.Podczas szukania komponentow do mojego pierwszego hifi, natrafilem na glosniki magnepan MG 1.4Czytajac troche informacji w internecie, doszedlem do wniosku ze chce je kupic, ale caly czas nie wiem dlaczego one sa takie cienkie - w ogole co to za technologia?Podoba mi sie rowniez wzmacniacz onkyo m-504, moje pytanie brzmi: czy te komponenty beda dobrze ze soba wspolgraly? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 marca 2012 Udostępnij Napisano 28 marca 2012 Poczytaj tu o takich magnetostatachhttp://www.highfidelity.pl/artykuly/0711/magan.htmlCo do Onkyo, to potężna końcówka mocy. A magnetostaty zazwyczaj potrzebują dużo prądu by prawidłowo zagrać. Potrzebny będzie jeszcze dobrej jakości preamp. No i kwestia jak to wszystko razem zabrzmi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts