Jac0b Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2012 Witam, jako iż moje słuchawki Sony MDR-v700 odsłużyły już swoje zamierzam kupić coś nowego. Do tego momentu używałem zintegrowanej karty sieciowej, ale teraz postanowiłem zainwestować w słuchawki + karte dodatkową. Zamierzam wydać 500-600zł. Zależy mi na jakości dźwięku. Słucham muzyki elektronicznej, głównie trance. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2012 No to proszę:CREATIVE Aurvana LIVE!Audiotrak Prodigy HD2Możesz poszukać innych słuchawek, ale moim zdaniem w tym budżecie nic lepszego nie kupisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jac0b Napisano 19 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2012 Tez własnie myślałem nad CAL ale do tego http://allegro.pl/karta-muzyczna-7-1-asus-...2274675827.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2012 Jeśli będziesz grał sporo w gry to warto rozważyć Xonar'a, jeśli zestaw ma służyć w większości do muzyki to HD2 jest sporo lepsza. Chyba, że chcesz ograniczyć wydatki to Xonar i tak zdemoluje integrę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts