Unreal159 Napisano 23 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2012 Witam mam pytanko. Do wyboru mam Magnata pantera two i helixa dark blue two. Magnata moge kupić razem w tubą hifonics zeuz i kondensatorem za 300 a halixa (sam wzmacniacz) za 200 razem z kablami. Co byście mi doradzili ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2012 Jeżeli chodzi o jakość wszystko podobnie kwestia całej reszty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperKyong86 Napisano 19 kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2014 nie polubić!!!!! tylko ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. jak jesteś leniem, to wtedy zmuszasz się do polubienia tego i zdołowania siebie. odpowiednia dieta, dużo ryb, ruchu i zobaczycie że można się tego ustrojstwa pozbyć z naszych nóżek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-Audio_pl Napisano 3 września 2014 Udostępnij Napisano 3 września 2014 Ja takze brabym tutaj Magnata- zobacz tylko w jakim jest stanie,czy jest sprawny oraz czy działa. Jeżeli wszystko w porządku to jeszcze długo będziesz cieszył się dobrą jakoscią z tego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finchers Napisano 9 września 2016 Udostępnij Napisano 9 września 2016 Żadne z powyższych szukaj używek starych Alpine lub Sony (tak Sony w latach 90-00 bardzo dobre japońskie wzmaki) Philips Dap - potrafi zadziwić za małe pieniądze.masz akurat widze ciekawego soniaka SONY XM 4520...ale zasilisz nim tylko przód...chyba ze nie planujesz suba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 9 września 2016 Udostępnij Napisano 9 września 2016 Kolego nie wiem, gdzie jest sens i logika odpowiadać w temacie, w którym ostatni post miał miejsce przed dwoma laty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finchers Napisano 9 września 2016 Udostępnij Napisano 9 września 2016 sorry tak to jest jak się nie sprawdza dat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matts14a Napisano 29 listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 listopada 2016 Witam, podepne sie pod temat, potrzebuje porady. Chce sobie zrobic maly upgrade audio w moim aucie i juz mam glosniki ale potrzebuje jeszcze wzmacniasz, niestety nie znam sie az tak na tym i nie wiem do konca jaki power rating powinien miec, jedynie wiem ze musi byc 4 kanalowy. Dane glosnikow:Przod:Power Handling (Wrms) / Peak Power (W) - 120 / 280Sensitiity (dB) - 90Impedance Ω - 4 OhmFrequency Response (Hz) - 50-22000Crossover - 3800 Hz WF: LPF-6dB TW: HPF-6dBTyl:Power Handling (Wrms) / Peak Power (W) - 100 / 200Sensitiity (dB) - 91Impedance Ω - 4 OhmFrequency Response (Hz) - 60-22000Jaka najlepsza moc wzmacniacza by byla do takiego zestawu?Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam, Matt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts