Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam mam pytanko. Do wyboru mam Magnata pantera two i helixa dark blue two. Magnata moge kupić razem w tubą hifonics zeuz i kondensatorem za 300 a halixa (sam wzmacniacz) za 200 razem z kablami. Co byście mi doradzili ?
  • 1 year later...
Napisano
nie polubić!!!!! tylko ćwiczyć, ćwiczyć i ćwiczyć. jak jesteś leniem, to wtedy zmuszasz się do polubienia tego i zdołowania siebie. odpowiednia dieta, dużo ryb, ruchu i zobaczycie że można się tego ustrojstwa pozbyć z naszych nóżek
  • 4 months later...
  • 2 years later...
Napisano
Żadne z powyższych szukaj używek starych Alpine lub Sony (tak Sony w latach 90-00 bardzo dobre japońskie wzmaki) Philips Dap - potrafi zadziwić za małe pieniądze.

masz akurat widze ciekawego soniaka SONY XM 4520...ale zasilisz nim tylko przód...chyba ze nie planujesz suba

• 2 months later...
Napisano
Witam, podepne sie pod temat, potrzebuje porady. Chce sobie zrobic maly upgrade audio w moim aucie i juz mam glosniki ale potrzebuje jeszcze wzmacniasz, niestety nie znam sie az tak na tym i nie wiem do konca jaki power rating powinien miec, jedynie wiem ze musi byc 4 kanalowy.

Dane glosnikow:

Przod:
Power Handling (Wrms) / Peak Power (W) - 120 / 280
Sensitiity (dB) - 90
Impedance Ω - 4 Ohm
Frequency Response (Hz) - 50-22000
Crossover - 3800 Hz WF: LPF-6dB TW: HPF-6dB

Tyl:
Power Handling (Wrms) / Peak Power (W) - 100 / 200
Sensitiity (dB) - 91
Impedance Ω - 4 Ohm
Frequency Response (Hz) - 60-22000

Jaka najlepsza moc wzmacniacza by byla do takiego zestawu?

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi icon_smile.gif

Pozdrawiam, Matt