hitong Napisano 21 lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 lipca 2012 Witam WszystkichZastanawiam się nad kupnem słuchawek tylko nie jestem pewny jakie mam kupić. Mam pewne propozycje i proszę o opinie na ich temat.Pierwsza to Sony XB 700, druga AKG K450 lub K520, trzecia Sennheiser HD439 lub Brainwavz HM3.Czekam również na inne propozycje, z tym, że ich cena nie powinna przekraczać 350 zł.Słuchawki te byłyby używane do słuchania muzyki i oglądania filmów na laptopie. Dlatego zastanawiam się również nad kupnem wzmacniacza słuchawkowego bo jak wiadomo karta dźwiękowa wbudowana w moim laptopie na pewno nie jest zbyt dobra. Na przykład Fiio E6 + Sony XB 500.Proszę o rady i opinie na co powinienem się zdecydować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 lipca 2012 Witaj,Zwróć uwagę na ofertę Audio-Technica, np. model ATH-D40FS lub ATH-WS55. Są to naprawdę bardzo dobre konstrukcje. Co do wzmacniacza polecam do laptopa wzmacniacz Fiio E7! Który posiada wbudowany akumulator. Dzięki temu nie ma ograniczenia mocy ze względu na zasilanie z USB oraz urządzenie nie obciąża laptopa.Serdecznie zapraszam na odsłuchy,W przypadku pytań służę pomoca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara1975 Napisano 23 lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 lipca 2012 może na początek CAL! (CREATIVE AURVANA Live) z recablingiem Canare star quad 4E6S lub Superlux HD668B + Fiio E11, CAL-e są ciepłe i dosyć muzyczne, dobre do Rocka po wymianie kabla bas wymiata, Superluxy są bardziej analityczne, szczegółowe i mają fajną scenę, eleganckie do Jazzu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts