Noix Napisano 27 lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 lipca 2012 Tak jak w temacie, potrzebuję kolumn i wzmacniacza do 500zł - używane oczywiście.Do muzyki typowo elektronicznej: dubstep, electro, electro house, techno, hardstyle etc.Najlepiej cena z wysyłkami... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 27 lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 lipca 2012 Jakiej wielkości jest pokój w którym będziesz słuchał? Masz możliwość odsunięcia kolumn kilkadziesiąt cm. od ścian? Gdzie kolumny będą stały, czyli będzie to podłoga, standy (podstawki), półka, biurko (dwóch ostatnich opcji nie polecam, ale ...)?Zaznaczam z góry, że do 500zł będzie trudno, szczególnie gdyby pomieszczenie było większe (powyżej 25-30m2).Źródłem dźwięku będzie zapewne komputer? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noix Napisano 27 lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2012 Cytat Jakiej wielkości jest pokój w którym będziesz słuchał? Masz możliwość odsunięcia kolumn kilkadziesiąt cm. od ścian? Gdzie kolumny będą stały, czyli będzie to podłoga, standy (podstawki), półka, biurko (dwóch ostatnich opcji nie polecam, ale ...)?Zaznaczam z góry, że do 500zł będzie trudno, szczególnie gdyby pomieszczenie było większe (powyżej 25-30m2).Źródłem dźwięku będzie zapewne komputer? Na podłodze, może być kilka cm od ściany. Wymiary pokoju dam jak kuzyn będzie, bo to dla niego. Pokój jest nieduży. Źródłem dźwięku będzie komputer, karta dźwiękowa zintegrowana, w przyszłości jakaś lepsza będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts