kozlos Napisano 2 października 2012 Udostępnij Napisano 2 października 2012 WitamMam pewien problem, ktory zaczal sie od dnia wczorajszego.Generalnie do Ampli mam podlaczone DVD, PS3, XBOX - wszystko kablami hdmi. (wczesniej DVD bylo podlaczone dodatkowo kablem optycznym do ampli i bezposrednio do tv kablem "zwyklym" - przepraszam - nie wiem jak sie nazywa (taki podluzny wtyk). Wczoraj odlaczylem przewod optyczny i ten bezposredni kabel do tv (od dvd) - nie wiem czy to mialo wplyw na ten problemCzasem odpalam sobie jakis film czy gram (przez ampli do tv na hdmi) i wyciszalem dzwiek na kolumnach od kina, a pozostawialem tylko dzwiek na kolumnach glosnikowych. Od wczoraj jest to niemozliwe. Nie mam pojecia czemu - Amplituner tak jakby nie przekazywal dzwieku na TV tylko na same kolumny od kina domowego.Nic w opcjach nie zmienialem, nie sadze, zeby to byla wina odlaczania dvd poniewaz na konsolach jest ten sam problem. Prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts